MyMachine wint World Summit Award 2009!

Maart 2009 werd het project MyMachine in de categorie e-Entertainment genomineerd door de Belgische nationale expert. Tijdens de grand jury sessie in April in New Delhi kwam het project als beste uit zijn categorie naar voor, en dit zonder de stem zelfs van het Belgisch jurylid (juryleden mogen niet stemmen voor eigen land). En hierdoor werd MyMachine het eerste project dat een World Summit Award in de wacht sleept. Press release

MyMachine wint als eerste Belgische project ooit de World Summit Award 2009. Deze prestigieuze onderscheiding wordt uitgereikt door de Verenigde Naties. De award vormt een springplank om de digitale kloof te dichten door het wereldwijd selecteren en promoten van creatieve projecten en innovatieve toepassingen.

Het project MyMachine werd mede dankzij onze mooie website, een realisatie van Indiegroup, door de WSA Grand Jury 2009 bekroond als een uitmuntend voorbeeld van creativiteit en innovatieve e-content.

Van 2 tot 5 september 2009 worden de initiatiefnemers van MyMachine (Leiedal, Streekfonds West-Vlaanderen en Howest) samen met Indiegroup uitgenodigd om het project in Mexico te presenteren en hun award in ontvangst te nemen voor een ruim publiek van internationale leiders, creatievelingen, ondernemers en ICT-prominenten.

Deze prijs is evenzeer de verdienste van de partners en de deelnemende scholen die we hierbij nog eens uitdrukkelijk willen danken!

 

Belgium World Summit Award 2016 - Tel:+32 9 3293916